Oficines al costat del Trinquet. Ronda Quémalo s/n Faura (València)
-Apertura l'últim divendres de mes a les 20 hores

3 de juny del 2012

LA FONT ÉS VIDA -Trobada a la Font de Quart-

En el dia mundial del Medi Ambient, Acció Ecologista Agró ha organitzat una trobada al paratge més emblemàtic de la nostra vall, La Font de Quart o de la Vall de Segó, amb el lema LA FONT ÉS VIDA. 
Els actes programats han començat amb una marxa senderista realitzada pel Centre Excursionista visitant els paratges del Codoval i Amorós.
Al llarg del matí a la Font ha tingut lloc la presentació de la trobada, s´han realitzat tallers per als menuts, s'ha fet una plantació de vegetació autòctona i per finalitzar una visita guiada per "La Ruta de l'Aigua".
Tots els que vivim en aquesta meravellosa vall, tant grans com menuts, deuem agafar consciència del que suposa la Font  per a les nostres vides i per a la nostra vall. Cal fer un xicotet esforç i donar-la a conéixer als més menuts, cuidar-la i gaudir-la, sempre és clar respectant-la.
Un matí qualsevol o una vesprada a la caiguda del sol, eixint de la font, deixat dur per la ruta de l'aigua, sentiràs el seu soroll, la veuràs córrer per les sèquies, desaparéixer i tornar aparéixer entre els molins, cistars i partidors i sobretot, te relaxaràs.





















Més Fotos