Oficines al costat del Trinquet. Ronda Quémalo s/n Faura (València)
-Apertura l'últim divendres de mes a les 20 hores

18 d’abril del 2015

XIV Marxa a Peu pel Camp de Morvedre -Benifairó-

Com cada any s'ha celebrat la Marxa a Peu pel Camp de Morvedre, aquesta vegada des del municipi de Benifairó de les Valls. Més de 300 participats han gaudit dels increïbles boscos del Tabalet/La Creu, Romeu i Bonilles. La marxa a finalitzat al parc de l'Era on s´ha donat bon compte de les tradicionals calderes.  
Des d'ací donar les gràcies a l'Ajuntament de Benifairó per la seua col.laboració i a la coordinadora marxa a peu per la impecable organització. També cal agraïr als socis d'aquest centre la seua dedicació per a que la marxa fora tot un exit.


Vistes de la Calderona




___________________________RUTA______________________________

Ajuntament de Benifairó de les Valls- Cases Pairals (Guarner, Alonso Sánchez Coello i Perentoni)- Carrer Bón Succés- Camí de l'Ermita- PR- Escola Infantil del Tabalet- Senda de Cantín- Deixem PR per la senda del rector- Canonada- Collet (Poste de direccions)- Font de Rivera- Camí del Corretger- Caseta de Romeu- Tallafocs- Alt de Romeu(PR)- Senda de la Ratlla- Senda de l'aljub Nou(SL)- Ermita del Bon Succés- Parc de l'Era a Benifairó de les Valls


__________________________DADES ________________________  

-Recorregut       
Circular
-Distància
14,970 km
-Desnivell positiu   
576 m
-Desnivell negatiu
594 m
-Altura màxima
345 m
-Altura mínima
46 m
-Temps total
4h.56min.
-Temps moviment      
3h.56min.
-Dificultat
Mitja